TalkToChat

Bent u ook enthousiast gebruiker van WhatsApp maar maakt u zich zorgen over waar uw berichten blijven en wie ze leest? En wilt u niet dat de applicatie zonder uw toestemming de gegevens van al uw contacten verzamelt en bewaart? 

Wilt u graag gebruik maken van de functionaliteit van WhatsApp maar mist u bepaalde mogelijkheden en toepassingen die essentieel zijn voor uw branche of sector?

Platform-onafhankelijke chat-applicatie

Met TalkToChat van TalkTo beschikt u over een veilige platform-onafhankelijke chat-applicatie, het maakt dus niet uit of u Blackberry, iPhone,  of Android toestellen gebruikt, of een mix hiervan. TalkToChat is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, maar heeft wel de gebruiksvriendelijkheid en rijke functies die u gewend bent, zoals groepschat, online/offline presence en het uitwisselen van geluids-, beeld- en filmbestanden. Dit is niet alleen mogelijk op  smartphones, maar ook op tablets, laptops en pc’s. Belangrijk is dat de berichten en gedeelde bestanden veilig in uw eigen beveiligde omgeving blijven.

Sectorspecifieke oplossingen

Omdat iedere sector zijn eigen eisen stelt op het gebied van communicatie, biedt TalkToChat sectorspecifieke oplossingen aan. Zo kan TalkToChat bijvoorbeeld gekoppeld worden aan applicaties van derden die van belang zijn voor uw branche.

Veilige omgang met contactgegevens

Daarnaast worden de contactgegevens van uw werknemers (de corporate directory) vanuit uw eigen beveiligde omgeving gekoppeld aan TalkToChat. Hierdoor kunt u ook ad hoc communiceren met collega’s waarmee u niet eerder heeft gechat (er kan bijvoorbeeld gezocht worden op voor- of achternaam, afdeling, functie of projectgroep) en dit zonder dat de app geforceerd contactgegevens doorspeelt vanuit welk adresboek dan ook.

Bestaande Chat Apps

Bij de bestaande chat apps worden uw berichten verzonden en opgeslagen in een onbekende omgeving. Bovendien worden door deze apps gegevens uit uw adresboek gehaald en opgeslagen op een eveneens onbekende locatie….

Veilig via TalkToChat

Met TalkToChat blijven al uw berichten in uw eigen (beveiligde) IT omgeving waardoor niemand daar ongeoorloofd toegang tot heeft. U blijft dus eigenaar van alle chats en bestanden die uw medewerkers met elkaar uitgewisseld hebben. Bovendien wordt TalkToChat op een bewezen veilige manier met uw corporate directory gekoppeld waardoor (privé) adresboeken niet worden gekopieerd naar onbekende omgevingen maar de werknemers wel toegang hebben tot de efficiënte communicatietools die TalkToChat te bieden heeft. Daarbij creëren sectorspecifieke functies en koppelingen met toepassingen van derden meerwaarde voor uw organisatie.

talktochat

Meer info?

Download de TalkToChat leaflet